• Özkök Plastik Ambalaj Sanayi

  • Özkök Plastik Ambalaj Sanayi

  • Özkök Plastik Ambalaj Sanayi

  • Özkök Plastik Ambalaj Sanayi

  • Özkök Plastik Ambalaj Sanayi

  • Özkök Plastik Ambalaj Sanayi

  • Özkök Plastik Ambalaj Sanayi

  • Özkök Plastik Ambalaj Sanayi

  • Özkök Plastik Ambalaj Sanayi

  • Özkök Plastik Ambalaj Sanayi

Özkök Plastik Ambalaj Sanayi

Özkök Plastik Ambalaj Sanayi - İstanbul










1999 Yılında hizmete başlayan firmamız sektörde Poşet – Ambalaj – Plastik konularında faaliyet göstermekte olup “EN UYGUN FİYAT ” politikası ile ön plana çıkmaktadır. Elbette günümüz şartlarında teslimat zamanındaki sürenin kısa olması çok önemli bir unsur haline gelmiştir , lakin firmamızda bu anlamda en çok önemsediğimiz konu verdiğimiz temindir . 


Müşterimize söz verdiğimiz tarihte teslimatlarımızı gerçeklerştirmekte extra acil durumlar var ise sipariş geçilirken şartlar arasında bu husus belirtilerek termin buna göre belirlenir böylelikle firmamız söz vermiş olduğu günde siparişleri teslim etmiş olur. Firmamızda genel olararak Baskılı Baskısız Poşletler , Mağaza Poşetleri ve Ambalaj Ürünleri Üretimi yapılmakta olup üretim yapmak sureti ile iyi malzemeyi en uygun fiyatlarla sunmaktayız. 


Toptan hammadde alımı ve buna benzer etkenlerden dolayı birim maliyet düşürülerek düşen bu birim maliyetler müşterilerimize uygun fiyat olarak yansıtılmaktadır. 


 Özkök Ambalaj Dünyası uzun yıllardır baskılı poşet ve ambalaj sektöründe bir çok kişi kurum ve kuruluşa hizmet vermiştir. Tüm Hizmetlerimizde yıllarca memnuniyet ve teşekkür aldık bu tecrübemizi her geçen gün yelpamezi genişletmek için değerlendirdik ve bugün geldiğimiz noktada Ambalaj ve Baskılı Poşet sektörünün vazgeçilmezlerinden olduk . 


Müşterimize söz verdiğimiz tarihte teslimatlarımızı gerçekleştirmekte extra acil durumlar var ise sipariş geçilirken şartlar arasında bu husus belirtilerek temin buna göre belirlenir böylelikle firmamız söz vermiş olduğu günde siparişleri teslim etmiş olur. Firmamızda genel olarak baskılı-baskısız poşetler, mağaza poşetleri, market poşetleri jelatin ve ambalaj ürünleri üretimi yapılmakta olup üretim yapmak sureti ile orijinal poşetleri en uygun fiyatlarla sunmaktayız. 


Toptan hammadde alımı ve buna benzer etkenlerden dolayı birim maliyet düşürülerek düşen bu birim maliyetler müşterilerimize uygun fiyat olarak yansıtılmaktadır. Özkök ambalaj uzun yıllardır baskılı poşet ve ambalaj sektöründe birçok kişi kurum ve kuruluşa hizmet vermiştir. Tüm hizmetlerimizde yıllarca memnuniyet ve teşekkür aldık bu tecrübemizi her geçen gün yelpazemizi genişletmek için değerlendirdik ve bugün geldiğimiz noktada ambalaj ve baskılı poşet sektörünün vazgeçilmezlerinden olduk.


 Bu zamana Kadar yapmış olduğumuz çalışmalarda ne isek bugün de ve yarında aynı hizmet ve kalite anlayışı aynı disiplin ve aynı müşteri memnuniyeti ile yolumuza devam edeceğiz . 


 Bizleri Tercih eden binlerce Müşterimize Teşekkürlerimizi Borç Biliriz 


 Saygılarımızla 






 Özkök Ambalaj Dünyası adına Özkan KARABAY
 
Onaylanan Baskılı Siparişleriniz 8 iş günü içinde Teslim Edilir , Onayladığınız Baskısız Ürünler İstanbul İçi Siparişlerde ertesi gün teslim edilir

İletişim Bilgileri

Adres : Fatih Mah. Velioğlu Cad. Hançer Sok. No: 56 Mahmutbey/  Bağcılar / İstanbul

Telefon : 0 212 447 23 37
Gsm : 0 532 612 85 98 / 0 535 258 50 66
Fax : 0 212 447 23 37
E-posta : ozkan@ozambalajdunyasi.com
Web : www.ozkokambalaj.com
Firma Yetkilisi : Özkan Karabay
Hizmet Bölgesi : İstanbul

Anahtar Kelimeler

www.ozkokambalaj.com
bağcılarda baskılı poşet çeşitleri
istanbulda baskılı poşet çeşitleri
bağcılarda baskılı takviyeli poşet
istanbulda baskılı atlet poşet
bağcılarda plastik ambalaj çeşitleri
istanbulda baskılı jelatin opp
bağcılarda baskılı atlet poşet
bağcılarda baskılı yumuşak saplı poşet
bağcılarda baskılı jelatin opp
istanbulda plastik poşet çeşitleri
bağcılarda plastik poşet çeşitleri
istanbulda baskılı karton çanta
istanbulda baskılı takviyeli poşet
istanbulda baskılı yumuşak saplı poşet
bağcılarda baskılı karton çanta
istanbulda baskılı halı poşeti
bağcılarda baskılı halı poşeti
istanbulda plastik poşet
bağcılarda plastik poşet
istanbul bağcılarda özkök plastik ambalaj
Özkök Plastik Ambalaj Sanayi firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir.
 İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Telefon
Mesaj
    


Nokta Mobil Pazarlama © 2014 | Vipsektor.Com bir Nokta Mobil Pazarlama Kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır.