• Özer Ahşap Oyma El Sanatları

  • Özer Ahşap Oyma El Sanatları

  • Özer Ahşap Oyma El Sanatları

  • Özer Ahşap Oyma El Sanatları

  • Özer Ahşap Oyma El Sanatları

  • Özer Ahşap Oyma El Sanatları

Özer Ahşap Oyma El Sanatları

Özer Ahşap Oyma El Sanatları - Ankara













1980 yılında Ankara siteler’de çırak olarak başladığımız el işi sanatlarına 1994 yılından itibaren kendi atolyemizi kurarak devam etmekteyiz.Bugüne kadar yüzlerce müşterimizin zevkine,bütcesine ve yaşam alanına göre en kaliteli ve ekonomik ürünlerimiz hizmetlerine sunuldu.Sözümüz kalitemizdir. Ürünlerimiz İstediğiniz adrese Ankara içi ve dışı vaktinde garantili olarak teslim edilir.

 

Süsleme sektöründe son gelişmeleri sürekli takip etmekte kendimizi yenilemekteyiz.Tek rakibimiz kendimizdir.İsteğinize göre çizimler kendimiz tarafından yapılır veya sizin istediğiniz modele görede itina ile yapılır. İmalattan siz saygı değer müşterilerimizin hizmetine sunulur.

 

Çeyrek asırlık tecrübesiyle siz klasik severleri geleceğin antikaları ile buluşturuyoruz. Geniş kadromuzla ihtiyacınız olan her türlü ahşap ve MDF oymalarınız zamanında itina ile hazırlanır. Atölyemizde her türlü kalıp hazırlanır. Antika tamiri yapılır. İsteğinize göre her ölçüde ve her modelde ayna çerçevesi, karyola başucu, yemek odası, yatak odası, oturma grupları ve dekorasyon oymaları yapılır. Bütün siparişleriniz gününde teslim edilir.

 

 

Saygılarımızla Özer Oyma

Ramazan Karaer Yılmaz Özdemir


İletişim Bilgileri

Adres : Yankı Sk. No:59   Siteler / Ankara

Telefon : 0(312) 348 06 73
Gsm : 0(538) 404 31 37
Fax :
E-posta : info@ozeroyma.com - ozeroyma@hotmail.com
Web : www.ozeroyma.com
Firma Yetkilisi : Ramazan Karaer
Hizmet Bölgesi : Ankara

Anahtar Kelimeler

Özer Ahşap Oyma El Sanatları firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir.
 İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Telefon
Mesaj
    


Nokta Mobil Pazarlama © 2014 | Vipsektor.Com bir Nokta Mobil Pazarlama Kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır.