Öz Ambalaj

Öz Ambalaj - İstanbul




Öz Ambalaj çevreye, gelişime, tasarım ve anahtar teslimi ambalaj çözümlerine önemli ölçüde odaklanarak yenilikci Şeffaf ambalaj teknolojisiyle 1987 Yılında sektöre giriş yapmış olup daha sonra kademeli olarak, ambalaj paketleme prosesine uygun tüm otomatik ekipmanın yanısıra farklı ambalaj tipleri ve diğer yüksek görülebilirlik özellikli ambalajlardan oluşan ürün dağılımını başarıyla genişletmiştir. O günden bu güne küçük ve büyük çaplı işletmelere hizmet vererek dünya çapında bir çok ülkede kendini kanıtlama konusunda başarılı olmuştur. 

Öz Ambalaj Üstün kaliteli, Anti-statik ( toz tutmayan ) ve kırılmaya karşı dayanıklı PVC, PET, PP’den Ofset & Serigraf baskılı – baskısız katlamalı, prizmatik, fantezi, özel tasarımlı ambalaj kutuları ve vakum ambalaj üretmektedir

Öz Ambalaj Gıda, Tekstil, Kozmetik, Oyuncak, Kırtasiye, Otomotiv, İlaç,  Elektronik, Hediyelik Eşya vb gibi ambalaj gerektiren diğer tüm sektörlerde kilit tedarikçi konumuna gelmiştir. 

Öz Ambalaj’da bizler, ambalaj konusunun " İlk Karar Anının " yakalanmasında birinci derecede önemli husus olduğunu biliyoruz. Bir müşterinin mağaza rafındaki bir ürünü farketmesi sadece birkaç saniye sürmektedir. İşte o an inanılmaz bir pazarlama ve satış fırsatı sunmaktadır. Tüm satın alma kararlarının neredeyse % 70 i o anda verilmektedir. Tüm ambalajlı ürünlerin neredeyse yarısı her hangi bir ilave pazarlama desteği olmaksızın satılmaktadır.

İletişim Bilgileri

Adres : İkitelli O.S.B Demirciler San.Sit.B-4 Blok No:111/B  Küçükçekmece / İstanbul

Telefon : 0(212) 637 23 01
Gsm : 0(533) 727 91 20
Fax : 0(212) 637 91 20
E-posta : mehmet@ozambalaj.com
Web : www.ozambalaj.com
Firma Yetkilisi : Mehmet Öz
Hizmet Bölgesi : İstanbul

Anahtar Kelimeler

Öz Ambalaj firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir.
 İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Telefon
Mesaj
    


Nokta Mobil Pazarlama © 2014 | Vipsektor.Com bir Nokta Mobil Pazarlama Kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır.