• Operatör Dr Gerçek İlker Şiriner

  • Operatör Dr Gerçek İlker Şiriner

  • Operatör Dr Gerçek İlker Şiriner

  • Operatör Dr Gerçek İlker Şiriner

  • Operatör Dr Gerçek İlker Şiriner

  • Operatör Dr Gerçek İlker Şiriner

  • Operatör Dr Gerçek İlker Şiriner

  • Operatör Dr Gerçek İlker Şiriner

  • Operatör Dr Gerçek İlker Şiriner

  • Operatör Dr Gerçek İlker Şiriner

  • Operatör Dr Gerçek İlker Şiriner

  • Operatör Dr Gerçek İlker Şiriner

  • Operatör Dr Gerçek İlker Şiriner

  • Operatör Dr Gerçek İlker Şiriner

Operatör Dr Gerçek İlker Şiriner

Operatör Dr Gerçek İlker Şiriner - Ankara








Op. Dr. Gerçek İlker Şiriner


11.03.1975 yılında öğretmen anne ve babanın ilk oğlu olarak Adana'da doğdu. 
Toros İlkokulu, İstiklal Ortaokulu ve Adana Fen Lisesi’ni bitirerek 1991 yılında  Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne girdi.
1998 yılında Ankara Dışkapı SSK Eğitim Araştırma Hastanesi’nde,  Kulak  Burun Boğaz  2 kliniğinde asistan olarak çalışmaya başladı. Klinik şefi (merhum) Op. Dr. Ünsal Erkam, Şef yardımcısı Op. Dr. Aykut Babila ve Klinik Başasistanı Doç. Dr. K. Halit Uzun'dan kulak burun boğaz üzerine temel cerrahi teknikler ile teorik bilgiyi edinmiştir. Aynı klinikte Prof. Dr. Armağan İncesulu ve Op. Dr. M. Engin Çakmakçı, Prof. Dr. Mustafa Kazkayası, Op. Dr. Nurettin Özdemir, Op. Dr. Mahmut Hücümenoğlu gibi değerli hekimlerle çalışma imkânı bulmuştur. 
2001'de uzmanlık sınavını başarıyla kazanarak Kulak Burun Boğaz (KBB) uzmanı oldu.  Sivas SSK Bölge Hastanesi’nde uzman doktor olarak 2 yıl süreyle hizmet verip 1500'ü aşkın genel kulak burun boğaz ameliyatları yaptı.
2003 yılında askerlik görevini icra ettiği Çorlu Asker Hastanesi’nde rinoloji (burun hastalıkları) ve Rinoplasti ve Endoskopik Sinüs Cerrahisi üzerine çalışmalar yaptı.
2004 yılı sonunda Ankara Devlet Demiryolları Hastanesi’nde (Ankara Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi) çalışmaya başladı. Bu hastaneden 28.05.2012 tarihinde ayrılan Op. Dr. Gerçek İlker Şiriner, şimdi kendi muayenehanesinde hastalarına hizmet vermeye ve Ankara’daki özel hastanelerde de ameliyatlarına devam etmektedir.
Op. Dr. Gerçek İlker Şiriner, 2004'ten günümüze kadar yurt dışındaki birçok üniversitenin, Amerika Yüz Estetik Cerrahisi Derneği’nin,  Avrupa Yüz Estetik Cerrahisi Akademisi’nin ve Avrupa Rinoloji Derneği’nin ortak düzenlediği cerrahi eğitim kurslarına katıldı.  Bunlar konularına göre oluşturulmuş sırayla şöyledir:


13th İnternational Course in Modern Rhinoplasty Techniques, 11-13 October 2006, AMC Amsterdam The Netherlands.
Hollanda'da AMC de G.J. Nolst Trenité, P.J.F.M. Lohuis yönetiminde rinoplasti üzerine kadavra diseksiyonuna katılmıştır.


Rhinoplasty and Septal Surgery Course, 5-6 February 2007, UCL London UK.
Londra da UCL de Charles A. East ile rinoplasti ve septum cerrahisi üzerine çalışmada bulunmuştur.


Milano Masterclass 4th Edition, 23-27 March 2007 Milano, Italy.
Milano da Paolo Castelnuovo ve Pietro Palma'nın düzenlediği Milano Masterclass toplantısında düşünce dünyasında büyük bir değişim oluşturup bilim insanlarının yeni hedefler koymasını sağlamıştır. (Burada endoskopik sinüs cerrahisi üzerine Doç. Dr. K. Halit Uzun'un ve endoskopik kafa tabanı cerrahisi üzerine Prof. Dr. Orhan Özturan'ın katkısını da belirtmek gerekir.)


Viyana anatomi enstitüsünde 3 kez bulunmuştur:
Aesthetic Surgery of the Face Course, 5-6 May 2007, Vienna, Austria.
1st Flap Raising Course, 5-7 October 2009, Vienna, Austria.
Human Cadaver Dissection Course Aesthetic Surgery of the Face, 13-14 March 2010, University of Vienna,  Austria.
Sırasıyla, rinoplasti teknikleri, yüz estetik cerrahisi, endoskopik yüz germe ve orta-yüz germe, göz kapağı cerrahisi, yüz flepleri kulak estetiği ve serbest doku flepleri üzerine Hannes Traxler ,Norbert Fock , Rolf Ewers , Chiristos Perisanidis , Klauss D. Wolff , Giovanni Botti , Herve Raspaldo , Timothy Leontsinis gibi isimlerle kadavra diseksiyonlarında çalışmaları izlemiş, çalışmalara bizzat katılıp uygulamada bulunmuş  ve hata payını azaltmak için yukarıda ismi sayılan cerrahlarla görüş teatisinde bulunmuştur.


Advances in Rhinoplasty Course,  June  28 – July 2 2007, Boston AAFPS MA, USA.
Amerika'daki en önemli kulak burun boğaz organizasyonlarından biri olan ve Ira Papel, Shan R. Baker ve Edward H. Farrior tarafından programlanıp Boston'da düzenlenen Advances in Rhinoplasty toplantısına ve sonrasında düzenlenen rinoplasti kadavra diseksiyonuna katılmıştır.


Endoscopic Course For Paranasal Sinus and Skull Base Surgery Course, 13-15 September 2007,  Bern Switzerland.
İsvicre Bern Üniversitesinde Marco Caversaccio, Peter Eggli, Hans-Rudolf Briner, Daniel Simmen ile kadavra diseksiyonunda çalışma imkânı bulmuştur.


International Master Course on Endoscopic Sinus Surgery, 5-8 May 2010, UZ Brussel, Belgium.
Belcika Brüksel Üniversitesi’nde P. Clement, L. Close, O. Michel, S. Schaefer, W. Thumfart ile kadavra diseksiyonu çalışmasına katılmıştır.


46th Graz Functional Endoscopic Sinus Surgery Course,  August 31- September 3 2011, Graz, Austria.
Endoskopik sinüs cerrahisini Avrupa’ya öğreten adam olarak tanınan Heinz Stammberger ile kadavra diseksiyonlarına katılmış ve endoskopik nöro-cerrahiye farklı bakış açılarını gözlemlemiştir.


Yaptığı cerrahinin sınırlarının ötesini görmek için,
Minimally Invasive Endoscopic Surgery of the Cranial Base and Pituitary Fossa Course, 13-16 2009, UPMC Pittsburgh, USA.
Pittsburg'a (ABD-Pensilvanya) giderek Carl H. Snyderman, Paul Gardner, Juan Fernandez-Miranda gibi dünyaca tanınmış advanced cerrahi yapan bir klinikte endo-noro cerrahi üzerinde çalışmalar yapmış üç boyutlu görsel laboratuvarda kadavra diseksiyonlarına katılarak bilgi dağarcığını genişletmiştir.


Minimally Invasive Surgery Endoscopic Endonasal Course, Neurosurgery Department, May 31 – June 3, 2012, Ottawa Ontario- Canada.
Kanada Ottawa’da endoskopik kafa tabanı cerrahisinin temel prensiplerini ortaya koyan Amin Bardai Kassam ile çalışma imkanı bulmuştur. Amin Bardai Kassam Daniel Pervedello ve Ricardo Carrau ile diseksiyon çalışmalarına katılmıştır. Aynı kadavra üzerine Hindistan’ın en iyi kafa tabanı cerrahı olan Narayanan Janakiram ile çalışma imkânı bulmuştur.


II. Advanced Endoscopic Skull Base Surgery Ttheoretical & Practical Course, Nov. 28 – Dec. 3 2012, Barcelona, Spain.
Avrupa’nın sayılı isimlerinden biri olan Manuel Bernal direktörlüğünde Amin Bardai Kassam Daniel Pervedello, Ricardo Carrau'nun da katılımlarıyla Avrupa’nın endoskopik kafa tabanı cerrahisi ile Amerika’daki çalışmaları karşılaştırma imkânı bulmuştur.


Gruppo Otologico Middle Ear Surgery Course, 21-25 September 2009, Piacenza,  Italy.
İtalya Piacenza'da Gruppo Otologico'da Mario Sanna ve ekibiyle kulak hastalıkları cerrahisi konusunda kadavra çalışmalarında bulunmuştur.


8th Plastic Reconstructive and Aesthetic Rhinoplaty Blepharoplasty and Face Lift Surgery Course,  8-11 April 2008, Erlangen, Germany.
Almanya’da Nurnberg’in Üniversite kasabası olan Erlangen'de düzenlenen H. Iro, C. Walter, W. Gubisch, O. Friedman gibi önemli isimlerin katıldığı yüz estetiği, kepçe kulak ve burun estetiği üzerine eğitici kurs ve kadavra diseksiyonlarına katıldı.


11th Dallas Cosmetic Surgery Symposium and Dissection Course, 4-5 March 2008.
25th Dallas Rhinoplasty Symposium, 6-9 March 2008, Dallas, TX, USA.
Amerika’da Rod J. Rochrich direktörlüğünde Jack P. Gunter, James M. Stuzin, Bahman Guyuron gibi dünyaca tanınan cerrahların katılımıyla düzenlenen Dallas rinoplasti ve kozmetik cerrahi sempozyumu ile birlikte Bahman Guyuron’un örneklediği yüz estetik cerrahisi kadavra diseksiyon kursuna katıldı.


43rd Annual Head and Neck Cancer Course, 23-28 May 2010, Carver College of Medicine, Iowa, USA.
Amerika’da Iowa Üniversitesi’nin düzenlediği Gerry Funk direktörlüğünde, kulak, burun, boğaz ve baş boyun kanserleri ve baş boyun rekonstruksiyonu üzerine bir hafta süren kadavra diseksiyonlarına katılmıştır.


7th Masters Multidisciplinary Dissection Course in Head & Neck Operative Surgery, 29 March–1 April 2011, Coventry UK.
İngiltere’de düzenlenen Hisham Mehanna direktörlüğündeki baş boyun kanserleri ve cerrahi teknikleri ve oluşan defektlerin rekonstrüksiyonu ile ilgili bir hafta süren diseksiyon çalışmalarına katılmıştır.


Aesthetic and Reconstructive Surgical Skills Cadaver Dissection Course, Module 2-3 Head and Neck, 1-2, 13-14 July 2010, RCS, Bristol UK.


İngiltere Bristol’de Royal College of Surgeon tarafından düzenlenen Ciaran Healy ve İngiltere'nin birçok kentinden katılan ünlü cerrahların eşliğinde baş-boyun cerrahisi, lokal yüz flepleri, göz kapağı cerrahisi, yüz estetiği ve burun estetiği konularında kadavra diseksiyonlarına katılmıştır. Yüz nakli ile ilgili demonstratif kadavra diseksiyonunda bulunmuştur.


Around the Nose 11th International Course on Reconstructive and Aesthetic Surgery of the Nose and Face,2009, Nijmegen, Holland.
K. Ingels direktörlüğünde yüz ve burun estetiği konusundaki kadavra çalışmalarına katılmıştır.


Whole Body Asian Fresh Cadaver Workshop on Facial Plastic and Facial Bone Surgery Course, 20-24 May 2011, KCCS, South Korea.
Kore ve uzak doğunun birçok önemli isminin katıldığı Dong-Hak Jung ve Kyoung-Jin(Safi) Kang direktörlüğünde yüz kemiklerinin estetiği de dahil olmak üzere,  rinoplasti, yüz germe,  göz kapağı estetiği ve kulak estetiği üzerine kadavra diseksiyon çalışmalarına katılmıştır. Japon Anatomist Prof. Dr. Hirohiko Kakizaki’nin göz ve çevresinin anatomik diseksiyon örneklemesine katılmıştır. Japonya’nın en popüler plastik cerrahlarından biri kabul edilen Keizo Fukuta ile çalışma imkânı bulmuştur.


Advanced Surgical Techniques For Obstructive Sleep Apnea Course, 24-26 March 2011,  St. Louis MO, USA.
G. Katsantonis, direktörlüğünde horlama ve cerrahi teknikleri üzerine bilgilerini güncelleme ve kadavra diseksiyon çalışmalarına katılma imkânı bulmuştur.


Advances in Cosmetic Blepharoplasty Brow and Midface Lift and Non Surgical Facial Rejuvenation Techniques Course, 11-13 February 2011, St.Louis MO, USA.
M. Hartstein direktörlüğünde J. Holds, D. Glaser, L. Mike Nayak gibi Orta Amerika’nın en iyi plastik cerrahlarıyla göz kapağı cerrahisi, yüz germe, endoskopik ( mid face lift ) orta yüz germe, yanak ve kaş kaldırma teknikleri üzerine kadavra diseksiyonlarına katılmıştır. Lazer, botox, enjektable preparatlar üzerine diğer estetik cerrahi kurslarındaki gibi eğitim almıştır.


Basic Course on Microsurgery, 20-24 June 2011, NUS Singapore.
Singapur ulusal üniversitesinde mikro cerrahi üzerine çalışmıştır. (mikroskop altında 1 milimetreden küçük damarlara ve sinirlere 10/0 naylonla dikiş atma ve kopmuş damarları ve sinirleri tekrar birleştirmek ve tekrar çalışır hale getirmek için üzerine farelerde laboratuvar çalışması yapmıştır.)


6th Annual Symposium on the Surgical Treatment of Migraine Headaches,  6-7 October 2012, Cleveland OHIO USA.
Migren cerrahisinin temel prensiplerini ortaya koyan ve tanımlayan, retrospektif ve prospektif çalışmalarla etkinliğini belirleyen ünlü plastik cerrahi hocası Bahman Guyuron’un düzenlediği migren pato-fizyolojisi, tanı yöntemleri, tedavi seçenekleri ve Cerrahi tedaviden hangi hastanın fayda sağlayacağı konularında ve cerrahi tekniklerin kadavra üzerinde tatbik edilmesine bizzat Bahman Guyuron ile çalışma imkânı bulmuştur.


Kendi muayenehanesinde çalışan Op. Dr. Gerçek İlker Şiriner son üç yıl içinde 2000’i aşkın hasta ameliyat etmiştir.


Op. Dr. Gerçek İlker ŞİRİNER

İletişim Bilgileri

Adres : Bestekar Sokak Kavaklıdere /   Çankaya / Ankara

Telefon : 0312 428 2400
Gsm : 0532 643 6540
Fax : 0312 428 2400
E-posta : dilek-mine06@hotmail.com
Web : drgercekilkersiriner.16mb.com
Firma Yetkilisi : Gerçek İlker Şiriner
Hizmet Bölgesi : Ankara

Anahtar Kelimeler

ankara çankayada estetik uzmanı
ankara çankayada yüz estetik uzmanları
ankara çankayada estetik merkezi
ankara çankayada güzellik uzmanı
ankara çankayada estetik nereye yaptırılır
ankara çankayada güzellik uzmanları
ankara çankayada cilt estetik merkezi
ankara çankayada akne tedavisi yapanlar
ankara çankayada botoks merkezleri
ankara çankayada bölgesel zayıflama merkezi
ankara çankayada botoks nereye yaptırılır
ankara çankayada göz altı morluk tedavisi yapanlar
ankara çankayada yüz germe işlemi yapanlar
ankara çankayada uygun fiyat güzellik merkezi
ankara çankayada yüz germe nereye yaptırılır
ankara çankayada uygun fiyat estetik merkezi
ankara çankayada yüz estetiği yapanlar
ankara çankayada cilt gençleştirme yapanlar
ankara çankayada yüz estetiği nereye yaptırılır
ankara çankayada elektro tedavi merkezleri
Operatör Dr Gerçek İlker Şiriner firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir.
 İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Telefon
Mesaj
    


Nokta Mobil Pazarlama © 2014 | Vipsektor.Com bir Nokta Mobil Pazarlama Kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır.