• Fıstık Bahçesi

  • Fıstık Bahçesi

  • Fıstık Bahçesi

  • Fıstık Bahçesi

  • Fıstık Bahçesi

Fıstık Bahçesi

Fıstık Bahçesi - Gaziantep










HAKKIMIZDA

Fıstık Bahçesi kurulduğu günden beri Gaziantep İli başta olmak üzere Ülkemizin bir çok il ve ilçesindeki pastanelere, baklavacılara, tatlıcılara, unlu mamullere, dondurmacılara, restoranlara, otellere, helvacılara, lokumculara, cezeryecilere, pişmaniyecilere, çikolatacılara vb. bir çok sektöre yönelik antepfıstığı, badem, fındık, ceviz içi, kayısı çekirdeği içi ve yerfıstığını farklı şekillerde işleyip ambalajlayarak satışını yapmaktadır.


Fıstık Bahçesi2010 yılına kadar al-sat yaptığı sektöre yönelik işlenmiş antepfıstığı, badem, fındık, ceviz içi, kayısı çekirdeği içi ve yerfıstığını kurmuş olduğu kendi tesislerinde üretimini yaparak bu ürünleri pazara Fıstık Bahçesi markasıyla sunmaktadır.


Fıstık Bahçesi Gaziantep İlinde kurmuş olduğu tesislerinde günlük 1000 kg. iç fıstık ve diğer ürünleri işleme kapasitesine sahip olup, üretimini yapmış olduğu antepfıstığını direk üreticiden (köylüden) ve fıstık halinden alıp fıstığın tüm aşamalarını kendi tesislerinde tamamlayarak pazara sunmaktadır.


Fıstık Bahçesi üretimini pastanelere, baklavacılara, tatlıcılara, unlu mamullere, dondurmacılara, restoranlara, otellere, helvacılara, lokumculara, cezeryecilere, pişmaniyecilere, çikolatacılara vb. sektörlere yönelik gıda tüzüğüne uygun, hijyenik ortamda tane ve işlenmiş ürün olarak imalatını yapmaktadır.


Fıstık Bahçesi Sektörde fark yaratmak, lider olmak vizyonu, rekabetçi ve sürdürülebilir bir büyüme misyonu anlayışı ile hareket etmektedir.


Fıstık Bahçesi bu ülkenin geleceğine ve insanlarına güvenerek, geleceğe umutla bakarak, kalitenin, istikrarın,  güvenirliğin ve dürüstlüğün en sonunda kazanan olacağı bilinci doğrultusunda üretimini ve pazarlamasını yapmaktadır.




İletişim Bilgileri

Adres : Fıstıkçılar Sitesi 1.Kısım No: 5  Şehitkamil / Gaziantep

Telefon : 0(342) 238 44 31
Gsm : 0(505) 812 44 44
Fax : 0(342) 238 44 31
E-posta : info@fistikbahcesi.com
Web : www.fistikbahcesi.com
Firma Yetkilisi : Osman Türkman
Hizmet Bölgesi : Gaziantep

Anahtar Kelimeler

gaziantep parça fıstık
gaziantep zarsız fıstık
gaziantep toz fıstık
gaziantep kırmızı iç fıstık
gaziantep mat fıstık
gaziantep kuşboku fıstık
gaziantep dikey bölünmüş fıstık
gaziantep fıstığı
gaziantep pirinç fıstık
gaziantep boz fıstık
gaziantep dilimlenmiş fıstık
gaziantep boz iç fıstık
gaziantep soyulmuş fıstık
gaziantep neverdi fıstık
Fıstık Bahçesi firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir.
 İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Telefon
Mesaj
    


Nokta Mobil Pazarlama © 2014 | Vipsektor.Com bir Nokta Mobil Pazarlama Kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır.