• Erbaylar Balıkçılık

  • Erbaylar Balıkçılık

  • Erbaylar Balıkçılık

  • Erbaylar Balıkçılık

  • Erbaylar Balıkçılık

  • Erbaylar Balıkçılık

  • Erbaylar Balıkçılık

  • Erbaylar Balıkçılık

Erbaylar Balıkçılık

Erbaylar Balıkçılık - Bursa









Trabzondan gelen balık ve balıkçılık kültürümüzü yıllar önce tatlı su balıkçılığı tesisleri işleterek başladığımızda bu lezzetleri sizlere ulaştırma fikri hep aklımızın bir kenarındaydı.

2005 yılında nihayet fikirlerimiz hayat buldu ve Samanlı?daki ilk lokantamız olan Erbaylar Balık Lokantasını faaliyete geçirdik. 120 kişilik işletme kapasitesine sahip olan lokanta müşterilerine 4 mevsim taze balık ve deniz mahsülleri sunmaktadır.

2010 yılında havuzunda balıklarımızın bulunduğu hem havuz kenarı masaları, hem de kış mevsimi için kapalı restaurant alanı mevcut olan 140 kişilik işletme kapasitesine sahip Millet Mahallesi şubemizi hayata geçirdik.

Sunduğumuz hizmetlerin ve lezzetlerin daha fazla kitlelere ulaşması için 2012 yılında küçük sanayide 150 kişilik bir şube açarak hayallerimizi bir adım daha ileriye taşıdık.

2013 yılında ise İnegöl?e açtığımız 150 kişilik kapasiteye sahip şube ile Bursa?nın birçok noktasında damak tatlarınıza hitap eden lezzetlerimizi sizlere sunmaya devam ettik.

Güler yüzlü personeli, kapalı ve açık mekanlarız ile yerli ve yabancı müşterilerimize hizmet vermekteyiz aynı zamanda tüm Erbaylar Balık Lokantalarında günlük taze balık satışı da gerçekleştirmekteyiz.

Gönül ateşinde pişirilmiş taze balıklar ve ruhunuzun doyacağı sohbetleri bulabileceğiniz bir keyif menüsü sizleri bekliyor.

Bursa?nın huzurlu atmosferinde ve yeşil doğasında nefis balık ve deniz mahsülleri yemekleri ile misafirlerini konuk eden Erbaylar Balık Lokantaları siz değerli misafirleri de konuğumuz olmaya davet ediyor.

İletişim Bilgileri

Adres : Alanyurt Yolu Üzeri No: 82/A Üstgeçit Yanı   İnegöl / Bursa

Telefon : 0(224) 777 01 61
Gsm : 0(532) 151 22 33
Fax : 0(224) 777 01 61
E-posta : info@erbaylarpolyester.com
Web : www.erbaylarbalikcilik.com
Firma Yetkilisi : Mustafa Bey
Hizmet Bölgesi : Bursa

Anahtar Kelimeler

Erbaylar Balıkçılık firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir.
 İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Telefon
Mesaj
    


Nokta Mobil Pazarlama © 2014 | Vipsektor.Com bir Nokta Mobil Pazarlama Kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır.