• Çınar Doğrama Mobilya

  • Çınar Doğrama Mobilya

  • Çınar Doğrama Mobilya

  • Çınar Doğrama Mobilya

  • Çınar Doğrama Mobilya

Çınar Doğrama Mobilya

Çınar Doğrama Mobilya - Antalya





Çınar Doğrama olarak ahşap doğrama işlerinde Kendi imalathanemizde kendi personelimizle  uzun yıllardır önce Alanya ve çevre ilçeler olmak üzere birçok yere hizmet verdik. Ahşap doğrama ve benzeri işler için kütük şeklinde aldığımız ağaçları işleyerek inşaat firmaları müteahhitler ve kendine bu işi zevk ve meşgale edinenlerin ihtiyaçlarına cevap vermek için çalışıyoruz. Ahşap doğrama için kullanılan tüm ağaç modelleri için bizi arayın görüşelim.

Periyodik olarak her yıl yapılan makine teçhizat yatırımlarımız kriz söylentilerine rağmen kesilmemiştir. İşimize yatırımın esas olduğunu düşünmekteyiz. Amacımıza uygun ürün geliştirme çabalarımız AR-GE disiplini içerisinde sürmektedir. Yenilikçi fikirlerin oluşmasında ve hayata aktarılması için sürekli çaba sarf etmekteyiz. Yıllar, firmamızın projeci niteliğini geliştirmiştir. Kapsamlı projelerinizde güven duyulan, zaman yönetimini çok iyi yapan, kaliteyi kesinlikle göz ardı etmeden çözümler sunabilen ve çözümler geliştirebilen yapımız pekişmiştir.

Bizler için işimizin büyüklüğü veya küçüklüğü değil sizlerin istekleri önemlidir. Biz Çınar Doğrama olarak sizlere ahşap üzerine tüm hizmetleri sağlamayı kendimize görev biliriz. Özellikle hammadde seçiminde ve işlenmesinde göstermiş olduğumuz hassasiyetimiz sonuçlara da yansımaktadır.

Çınar Doğrama, yıllardır ahşabın doğallığını, sıcaklığını ve estetiğini konut ve işyerlerine yansıtmaktadır. Firmamız taahhüt ettiği işlerin her zaman takipçisidir. Yıllardır binlerce metrekare döşeme yaparken, müşteri memnuniyetini ön planda tutup kalitesinden ödün vermemiştir. Bu nedenle referanslarımız kalitemizin her zaman güvencesi olmuştur.

Çınar Doğrama olarak ilkemiz; tüketiciye doğru ürünü, en kaliteli, hesaplı ve de doğru malzeme ile zamanında teslim etmek. Çınar Doğrama, üretim kalitesi, malzeme ve teslim süresinde verdiği sözü eksiksiz yerine getiriyor.

" Ainesi İştir Kişinin Lafa Bakılmaz.. " deyimini ilke edinen Çınar Doğrama, üretim ve üretim kalitesi konusunda rakip tanımadığı gibi, bu konuda tevazu da göstermiyor. Çınar Doğrama; Antalya’da mevcut olmayan güçlü, deneyimli, her biri işinin ustası ekiple hizmet sunuyor.

İletişim Bilgileri

Adres : Sanayi Sitesi A Blok No:16  Alanya / Antalya

Telefon : 0(535) 677 32 35
Gsm : 0(535) 677 32 35
Fax :
E-posta : info@cinardograma.com
Web : www.cinardograma.com
Firma Yetkilisi : Mehmet Erdoğan
Hizmet Bölgesi : Antalya

Anahtar Kelimeler

Çınar Doğrama Mobilya firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir.
 İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Telefon
Mesaj
    


Nokta Mobil Pazarlama © 2014 | Vipsektor.Com bir Nokta Mobil Pazarlama Kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır.