• Arsamolsun

  • Arsamolsun

  • Arsamolsun

  • Arsamolsun

  • Arsamolsun

  • Arsamolsun

  • Arsamolsun

  • Arsamolsun

  • Arsamolsun

  • Arsamolsun

  • Arsamolsun

  • Arsamolsun

  • Arsamolsun

  • Arsamolsun

  • Arsamolsun

  • Arsamolsun

  • Arsamolsun

Arsamolsun

Arsamolsun - İstanbul











ArsamOlsun.com, bir Defmir Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı kuruluşudur. Defmir Yatırım, gayrimenkul yatırımı, inanç turizmi ve Ortadoğu‘da yatırım yapan iki girişimci; Hasan Umut Oruç ve Muhammed Mevlüt Bulutlu‘nun ortaklığıyla kurulmuştur. Defmir Yatırım, gayrimenkul sektöründeki 25 yıllık deneyimle çalışmalarını istikrarla sürdürmekte, lokasyon ağını genişletmeye devam etmektedir.


Defmir Yatırım, emlak sektöründeki deneyimiyle yılda yaklaşık 5.000.000 m2 arazi alım-satımı yapabilen gayrimenkul potansiyeline ve geniş bir portföye sahiptir. ArsamOlsun.com, en akılcı ve risksiz yatırım aracı olan toprak ile küçük birikimlerin gelecek için bir yatırıma dönüşmesini amaçlamaktadır.
Temel prensibi güven olan ArsamOlsun.com, arazi alım-satım işlerinin yanı sıra süreklilik sağlayan proje ve danışmanlık hizmetleriyle de sektörde iddialı ve istikrarlı bir marka olmayı hedeflemiştir.


MÜŞTERİ POLİRİKAMIZ
ArsamOlsun.com'un müşteri politikası, güven ve kârlılık temeline dayalıdır.
Müşterilerine katma değeri olan yatırımlarla, orta ve uzun vadede kazandırmayı hedefler. Mevcut yatırımını geliştirerek kazancını katlayabileceği proje ve öneriler sunar. ArsamOlsun.com, ticari bağı olan her müşterisi için yeni fırsatlar oluşturmayı, karlılık analizi yaparak müşterisinin en doğru tercihi yapması sağlar. Kazanmak için önce kazandırır; yatırımınızı en doğru zamanda değerlendirmek için her zaman yanınızdadır.
ArsamOlsun.com, öneri, istek ve şikayetlerinizi değerlendirerek; hizmet kalitesini arttırmayı amaçlar. Gelişime açık, paylaşımcı ve iletişimin gücünden yanadır. Şeffaf, güven verici, müşteri memnuniyeti odaklı, hızlı ve çözümcü yaklaşımlara ve şirket politikasına sahiptir.


GÜVEN
Güven, markamızın en kıymetli manevi sermayesidir. Tüm çalışmalarımız, karşılıklı güvenesasına dayanır.
 
İSTİKRAR
Gayrimenkul sektörünün olumsuzluklarına karşı, aynı potansiyel ve enerjiyle çalışmaya,müşteri portföyünü genişletmeyi amaçlar.
SÜREKLİLİK
Hizmetler alım-satım işlemiyle bitmez; projelendirmelerle devam eder,orta ve uzun vadedeyatırımların karlılık analiz ve bilgilendirmesi yapılır.
ÇEVRE BİLİNCİ
ArsamOlsun.com, bölgelerin doğal yapısına ve yerel değerlerine karşı sorumluluk sahidir.
FAYDA SAĞLAMA
Sunduğumuz her hizmet ve üründe temel amaç, fayda sağlamak, katma değer oluşturmaktır.
ŞEFFAFLIK
ArsamOlsun.com, saydam bir yönetim anlayışına sahiptir,
 
EGE BÖLGESİ
Sanayi, turizm ve lojistik sektörünün en önemli bölgelerinden biridir. Ege Bölgesi‘nde İzmir,Afyonkarahisar ve Kütahya öne çıkan iki önemli şehirdir.
Afyonkarahisar, Kütahya, Ankara, Antalya, İzmir ve İstanbul gibi dört büyük şehrin tam ortasında yer almasıyla lojistik ve ulaşım bakımından çok stratejik bir konuma sahiptir. Gelişmekte olan sanayi ve altyapısıyla, yakın gelecekte Afyonkarahisar‘a yapılacak yatırımlarda artış görülecektir. Yatırımlık arazi için elverişli bütün şartlara sahiptir.
İzmir,şehrin kuzeye doğru yatay genişlemesi ve gittikçe büyüyen sanayi yatırımlarıyla, orta vadeli yatırımları için önemli bir noktada durmaktadır. Bölgede hayata geçirilecek olan devlet ve özel kuruluş projeleri, uzmanlarımız tarafından takip edilerek, lokasyonu kıymetli noktalar, tespit edilmektedir. Daha ayrıntılı bilgi için lütfen bize arayın.


MARMARA BÖLGESİ
Marmara Bölgesi, ülke sanayisinin, turizminin ve nüfusunun en yoğun olduğu bölgelerimizdedir. Bölgede yer alan Çanakkaleve Balıkesir şehirleri, yatırımlık arazi için elverişli bütün şartlara sahiptir. Bu iki şehirde ulaşım ve lojistik sektörüne yönelik, önemli altyapı projeleri yer almaktadır.
Çanakkale'de, Lapseki ile Gelibolu'yu birbirine bağlayacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü projesi, bölgeye büyük değer katmıştır.
Balıkesir'de planlanan Uluslararası Liman Projesi, İstanbul-İzmir otoyolunun, hızlı trenin ve enerji hatlarının bu şehirden geçmesi, Balıkesir'i kısa ve orta vadede gayrimenkul sektöründe de yıldızı parlayan bir büyükşehir yapacaktır.
ArsamOlsun.com uzmanları tarafından lokasyonu kıymetli noktaların tespiti ve takibi yapılmaktadır. Daha ayrıntılı bilgi için lütfen bize arayın.


AKDENİZ BÖLGESİ
Akdeniz Bölgesi, turizm, lojistik, tarım, sanayi ve ulaşım sektörlerinin en kıymetlibölgelerinden biridir. Devlet ve özel kurumların yatırımları ile bu değer katlanmaktadır. Afyon-Antalya- Alanya otoyol projesi ile bölgenin ve şehrin, turizm ve ulaşım değeri büyük ölçüde artacaktır.
Ayrıca İstanbul ve Ankara ile bağlantılı olan, Eskişehir, Kütahya, Afyonkarahisar hızlı trenhattı, Burdur Isparta üzerinden Antalya'ya bağlanacaktır. Hızlı tren projesi, sanayi, lojistik ve turizm bakımından Antalya'nın gayrimenkul değerlerinde hızlı bir artış sağlayacaktır.
ArsamOlsun.com uzmanları tarafından lokasyonu kıymetli noktaların tespiti ve takibi güncelolarak yapılmaktadır. Daha ayrıntılı bilgi için lütfen bize arayın.

İletişim Bilgileri

Adres : İstiklal Mh. Alemdağ Cd. No: 176/2 Mengiroğlu İş Merkezi   Ümraniye / İstanbul

Telefon : 0(216) 328 27 72
Gsm : 05452858858 - 05395528204
Fax :
E-posta : arsamolsun@gmail.com - bilgi@arsamolsun.com
Web : www.arsamolsun.com
Firma Yetkilisi : Muhammed Mevlüt Bulutlu
Hizmet Bölgesi : İstanbul

Anahtar Kelimeler

istanbul ümraniye arsa
istanbul ümraniye takaslı gayrimenkul
ümraniye arazi
ümraniye takaslı arsa
istanbul ümraniye tarla
istanbul ümraniye arsa uzmanı
ümraniye gayrimenkul
ümraniye türkiyenin arsa uzmanı
istanbul ümraniye yatırım
istanbul ümraniye kelepir arsa
ümraniye danışmanlık
ümraniye kelepir tarla
istanbul ümraniye arsam
istanbul ümraniye en karlı yatırım
ümraniye arsamolsun
ümraniye karlı yatırım
istanbul ümraniye arazim olsun
istanbul ümraniye çocuklarım için birikim
ümraniye tarlam olsun
ümraniye geleceğe yatırım
istanbul ümraniye satılık arsa
istanbul ümraniye defmir gayrimenkul
ümraniye satılık arazi
istanbul ümraniye satılık bağ bahçe
istanbul ümraniye kazançlı yatırım
ümraniye satılık dubleks daireler
ümraniye uygun yatırım
ümraniye satılık iş yeri
istanbul ümraniye yatırım fırsatı
istanbul ümraniye satılık tarla
ümraniye satılık tarla
istanbul ümraniye kiralık iş yeri
istanbul ümraniye yatırım danışmanlık
ümraniye satılık 3+1 daireler
ümraniye yatırım bölgesi
istanbul ümraniye satılık yatırımlık arsalar
istanbul ümraniye uzman danışmanlık
ümraniye satılık 4+1 daireler
ümraniye faizsiz kazanç
istanbul ümraniye satılık dükkanlar
istanbul ümraniye taksitle tarla
ümraniye satılık iş merkezi
ümraniye taksitli yatırım
Arsamolsun firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir.
 İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Telefon
Mesaj
    


Nokta Mobil Pazarlama © 2014 | Vipsektor.Com bir Nokta Mobil Pazarlama Kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır.