Alkur Emlak ve İnşaat

Alkur Emlak ve İnşaat - Denizli











ALKUR EMLAK&İNŞAAT’A Hoş Geldiniz….


 


Firmamız emlak alım, satım, danışmanlık  ve müşavirlik hizmetlerini kesintisiz olarak sürdürmektedir. Gayrimenkul alım-satımı ve kiralanmasında reel değerler üzerinden pazarlama yapılması firmamızın vazgeçilmez ilkelerinden birisidir …


 


ALKUR EMLAK& İNŞAAT pazarlamasını yaptığı gayrimenkullerin satış öncesi ve sonrası hukuksal olayların çözümlenmesinde, paranın yatırım olarak gayrimenkulde değerlenmesinde ve ihtiyaca uygun gayrimenkullerin bulunmasında yılların bilgi ve deneyimiyle yasal ve ulusal anlamda siz saygıdeğer müşterilerimize hizmet sunmaktadır…


 


NEDEN ALKUR EMLAK&İNŞAAT  HİZMETLERİ ?


 


Güzel şehrimiz DENİZLİ sahip olduğu tarihi güzelliği PAMUKKALE’siyle ve diğer doğal güzellikleriyle TÜRKİYE'nin en etkileyici şehirlerinden birisidir. Günümüzün yaşam koşulunda Emlak sektöründeki  fiyat artışından Denizli’mizde etkilenmiştir,  Bu şehirde yaşayan insanlar günlük yaşamlarında pek çok sorunla karşılaşmaktalar ve bu nedenle çevrelerindeki güzellikleri fark edemeyerek tadını çıkaramamaktadırlar.


 


Denizli’nin sorunlarından bir tanesi de, yerleşim sorunudur. Denizli’de yaşayan insanlar her zaman istedikleri gibi bir evde oturma imkânı bulamamaktadırlar. Özellikle, uygun gayrimenkul aramak, bulmak ve buna güvenerek yatırım yapmak başlı başına bir sorun olarak karşımıza çıkmaktadır. Acaba gerçekten kaç kişi Denizli’de uykuları kaçmadan ve huzursuz olmadan, güvenerek gayrimenkul alabilmekte, satabilmekte veya kiralayabilmektedir?


 


Günümüzde gayrimenkul alım-satım ve kiralamasında karşınıza daima emlak konusunda hiçbir bilgiye sahip olmayan aracılar çıkmaktadırlar. Pek çoğu yapılacak olan alışverişten elde edecekleri paradan başka bir konuya ilgi göstermeyen bu kişiler aslında tüketicinin güvenini kazanmaktan çok uzak olup, konuyu daha da güçleştirmektedir.


 


Sonuç olarak; insanlar kendi imkânları ve çevreden duydukları ile gayrimenkul konusundaki gereksinimlerini karşılamaya çalışmaktadırlar….


 


Biz, ALKUR EMLAK&İNŞAAT ofisi olarak yukarıda özetlemiş olduğumuz sorunlar için, profesyonel ve modern bir çözüm üretmekteyiz. Genç, Dinamik, Eğitimli ve konusunda tecrübe sahibi olan ekibimiz geliştirdiği ortak vizyon ışığında, en yeni yöntem ve teknolojiler ile belirlenmiş kalite kriterleri kapsamında çalışmaktayız.


 


ALKUR EMLAK&İNŞAAT olarak vizyonumuz; çağımızın en gelişmiş yöntem ve teknolojilerini kullanarak, profesyonel ve eğitimli bir kadro ile size gayrimenkul alımı, satımı, kiralaması konularında hizmet vermek; servis kalitemiz ve vereceğimiz güven ile bu konuda zamanla başvurmak isteyeceğiniz tek adres haline gelmektedir…


 


Doğru Yatırımın Başlangıç Noktası ALKUR EMLAK&İNŞAAT farkını yaşamanız için ofisimizi ziyaret etmenizi bekliyoruz.


 


Saygılarımızla...

İletişim Bilgileri

Adres : Sırakapılar Mh. Lozan Cd. Zübeyde Apt. No: 17/C  Merkezefendi / Denizli

Telefon : 0258 261 11 33
Gsm : 0546 206 40 04
Fax :
E-posta : info@alkuremlakinsaat.com - ozgurozdas@hotmail.com
Web : www.alkuremlakinsaat.com
Firma Yetkilisi : Özgür Özdaş
Hizmet Bölgesi : Denizli

Anahtar Kelimeler

www.alkuremlakinsaat.com
denizlide satılık konut
denizli merkezefendi satılık daireler
denizli emlakçı
denizlide satılık
denizli sahibinden satılık
denizlide satılık daire
denizli emlak
denizlide satılık bahçe
denizli kiralık
denizlide satılık evler
denizli satılık ev
denizlide satılık 2+1 daire
denizli gayrimenkul
denizlide satılık tarla
denizli kiralık
akkonakta satılık daire
denizli satılık
sahibinden satılık daireler
denizli kiralık ev
denizli merkezde satılık daireler
denizli satılık ev
denizlide daire
sahibinden satılık
satılık daire denizli
denizlide acil satılık
denizlide satılık arsa
denizli satılık apart
denizlide satılık daire fiyatları
denizli kiralık apart
Alkur Emlak ve İnşaat firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir.
 İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Telefon
Mesaj
    


Nokta Mobil Pazarlama © 2014 | Vipsektor.Com bir Nokta Mobil Pazarlama Kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır.