• Akkonsa Emlak

  • Akkonsa Emlak

  • Akkonsa Emlak

  • Akkonsa Emlak

Akkonsa Emlak

Akkonsa Emlak - İstanbul







AKKONSA  Gayrimenkul tüm Türkiye'de ticari gayrimenkuller ile ilgili konusunda uzman bir firmadır.

AKKONSA, ticari gayrimenkul  ve konutların alım, satım ve kiralanması konularında danışmanlık hizmeti sunar. 

Profesyonel danışmanlık hizmetleri, gayrimenkul portföylerinin yönetimi ve bina danışmanlığı, derecelendirmesi ve değerlemesi yanında; gayrimenkulün bir varlık sınıfı olarak gerek değerinin maksimize edilmesi, gerek fonlanması konusunda nasıl sermaye sağlanabileceği önerilerini de içerir. Bu hizmetleri yürütürken gayemiz, yönetimini yaptığımız gayrimenkullere değer katarak emsalleri arasında farklı kılmaktır.

Akkonsa , müşterilerimizin gereksinimlerine en güncel çözümleri sağlayabilmek amacıyla, işimizi etkileyen piyasa güçlerini ve ekonomik trendleri izleyip yorumlar. Ayrıca özel sektör müşterilerimizin işletmeleri ve iş kollarına yönelik kapsamlı etki ve risk değerlendirmesi yapabilmelerine olanak veren stratejik tahminler ile sosyal, ekonomik, piyasa ve iş bilgilerini sağlarlar.

Müşteri portföyünü ülkemizde faaliyet gösteren başlıca yerli ve yabancı şirketlerin oluşturduğu Akkonsa,  hizmette kalite esas iş unsurlarından biridir. Bu nedenle vizyonumuz, yenilikçi bir anlayış ve taleplere hızlı cevap verme özelliği ile hizmet kalitesini artırarak fark yaratmaktır.

İnşaat Sektöründe  faaliyetine başlamış olan Akkonsa  sektöründe KaliteEkonomi ve Hızsloganlarıyla ortaya çıkan şirketimiz bu üç önemli sembole Güvenilirliği de eklemeyi başarmıştır. Gerçekleştirdiği bütün projelerde Hizmet Kalitesini, Uygun Fiyat Politikasını, Teknik Üstünlüğünü ve Deneyimli Proje Yönetimini eksik etmemiş; dolayısıyla Müşteri Memnuniyetinitesis etmeyi başarmıştır

Nitelikli  yapılar başta olmak üzere fabrikalar, üretim tesisleri, alışveriş merkezleri, konutlar, ofis ve iş merkezleri üreten firmamız ,  iş bitiren firma olarak isim yapmıştır. Kurulduğu günden buyana geçen zaman diliminde, faaliyet alanını genişletmiştir.

Sektöründe oluşturduğu kaliteli iş anlayışı, çıtayı yüksek tutma politikası, ekonomik güç ile düzenli ödeme disiplini, piyasada edindiği yüksek itibar ve güvenilirlik meslektaşlarına örnek gösterilecek düzeydedir. Hedeflerini, “Sektörünün En İyisi Olmak” ve “Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti Sağlamak” olarak belirlemiş olan şirketimiz, ayrıca önümüzdeki dönemlerde faaliyet alanlarını daha da genişleterek, yurtdışı müteahhitlik hizmetlerinde ve enerji sektöründe de yer almayı planlamaktadır.



İletişim Bilgileri

Adres : Karadolap Mahallesi Gamze Sokak No:94 Alibeyköy   Eyüp / İstanbul

Telefon : 0(212) 626 32 51
Gsm : 0(535) 356 75 48
Fax : 0(212) 626 33 67
E-posta : yahya-cakmak@hotmail.com
Web : www.akkonsa.com.tr
Firma Yetkilisi : Yahya Çakmak
Hizmet Bölgesi : İstanbul

Anahtar Kelimeler

satılık konutlar
satılık havuzlu evler
satılık daireler
satılık manzaralı evler
satılık lüks daireler
krediye uygun satılık daire
satılık villalar
uygun fiyata daire satanlar
satılık iş merkezleri
gayrimenkul danışmanlık hizmeti
satılık dükkanlar
emlak ofisleri
satılık daire fiyatları
emlak şirketleri
satılık arsa araziler
kiralık daireler
satılık yatırımlık arsalar
kiralık lüks daireler
satılık müstakil evler
acil satılık konutlar
Akkonsa Emlak firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir.
 İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Telefon
Mesaj
    


Nokta Mobil Pazarlama © 2014 | Vipsektor.Com bir Nokta Mobil Pazarlama Kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır.