Ağan Rent A Car

Ağan Rent A Car  - Gaziantep









Gaziantep, sanayi ve gelişmişlik bakımından Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki diğer şehirlerden sıyrılır. Gaziantep ve çevresi hem tarih ve kültür hem de doğa bakımından eşsiz seçenekler sunar. Bu seçenekleri, Ağan Rent A Car şubesinden bir araç kiralayarak değerlendirmek ulaşım açısından en pratik seçenektir.


Tarihi Gaziantep eski şehir bölgesi; bakırcılar çarşısı ve babadan oğula nesiller boyu aktarılan zanaatlerini sürdüren esnaf dükkanlarıyla size bambaşka bir deneyim yaşatır. Gaziantep Kalesi ile Bakırcılar Çarşısı arasında kalan 5 km’lik bölgede gezilecek birçok küçük müze de ilginizi çekebilir.


Müze gezmek ilgi alanınıza fazla girmese bile, Türkiye’deki en iyi müzelerden biri olan Zeugma Mozaik Müzesi’ne mutlaka vakit ayırın. Müzede yer alan eserlerin incelikli işçiliğine hayran kalacaksınız. Gaziantep Kalesi ve kalenin içinde bulunan Kahramanlık Panaroması Müzesi gezebileceğiniz bir diğer müzedir. Sizin için Bir şehri keşfetmenin yolu, şehrin sokaklarını, çarşılarını gezmekse; yaşayan turistik çarşılardan Tarihi Bakırcılar Çarşısı, Gümrük Han ve Zincirli Bedesten’I es geçmeyin. Yorulduysanız, Şahinbey’deki meşhur Katmerci Ziya’da bir mola verip katmer yiyerek enerjinizi depolayabilirsiniz.


Gaziantep’te mutlaka görülmesi gereken yerler arasında çok enteresan bir yapı olan Kaleoğlu Mağarası, Gaziantep Hayvanat Bahçesi ve Arkeoloji Müzesi’ni de saymakta fayda var. Gaziantep’e gelmişken buraya ait diğer lezzetleri tatmamak olmaz. Yöreye özgü Beyran çorbası, kebaplar ve bol antep fıstıklı Antep baklavası mutlaka denenmesi gerekenlerden.


Şehrin etrafındaki alternatif keşif noktalarına da bir göz atalım.




Dülük 
Gaziantep’in 11 km kuzeyindeki Dülük Köyü’nün karşısında, vadinin içinde yer alan Dülük, deniz seviyesinden yaklaşık 1.000 m yükseklikte yer alır. Bakır Çağı’ndan kalma eserlere ve bilinen en eski matematik işlemlerine rastlanan bu antik kent tarih boyunca birçok medeniyete toprak sahipliği yapmıştır. Bir tarih tutkunu için mutlaka görülmesi gereken bir yer olan Dülük, görkemli kaya mezarları, yeraltı tapınakları ve taş ocaklarıyla adeta bir açık hava müzesidir. Anadolu’da bulunan ilk mitras yeraltı tapınağı olma özelliğine sahip olan Dülük Mitras Tapınağı’nı ziyaret edebilir, Dülük Ormanları’nın serinliğinde bir yürüyüş yapabilirsiniz.


Ulaşım: Gaziantep Havalimanı’ndan 37 km uzaklıkta bulunan Dülük’e Adana-Şanlıurfa yolunu takip ederek yaklaşık 30 dk içinde ulaşabilirsiniz.




Halfeti ve Rumkale
Tarih boyunca pek çok farklı medeniyete ev sahipliği yapmış Halfeti, Fırat kıyısında uzanan taş evleriyle dikkati çeker. Dinginliği sayesinde, dünyada 154 şehrin sahip olduğu “Cittaslow” (yavaş/sakin şehir) unvanını alan Halfeti’de, nehir kıyısında oturup manzarayı seyretmek mutlaka yaşamanız gereken bir deneyim…


Merzimen Çayı’nın Fırat Nehri ile birleştiği yerde, dik kayalar üzerine kurulu Rumkale, Kasaba köyünün yakınında bulunan eski bir kaledir. Üç yanı baraj gölüyle çevrili olması sebebiyle yarımada görünümündedir. Tarihle doğanın iç içe geçtiği Rumkale’yi ziyaret etmişken Şair Aziz Nerses Kilisesi ve Barşavma Manastırı’nı da görmenizi tavsiye ederiz.


Ulaşım: Gaziantep Havalimanı’ndan 109 km uzaklıkta olan Halfeti’ye Adana-Şanlıurfa otoyolunu takip ederek yaklaşık bir buçuk saat içinde ulaştıktan sonra Halfeti’den teknelerle Rumkale’ye ulaşabilirsiniz. 

İletişim Bilgileri

Adres : Bey Mh. İstasyon Cd. No:5/1   Şahinbey / Gaziantep

Telefon : 0(342) 231 17 27
Gsm : 05392146988 - 05331321727
Fax :
E-posta : aganrentacar@gmail.com
Web : www.aganrentacar.com
Firma Yetkilisi : Tuncay Ağan
Hizmet Bölgesi : Gaziantep

Anahtar Kelimeler

www.aganrentacar.com
gaziantep şahinbey kiralık araç
gaziantep şahinbey kiralık araç
şahinbey kiralık araba
şahinbey aylık araç kiralama
gaziantep şahinbey rent a carcılar
gaziantep şahinbey araç kiralama
şahinbey araba kiralama
şahinbey araba kiralama
gaziantep şahinbey oto kiralama
gaziantep şahinbey araç kiralama
şahinbey araç kiralama
şahinbey oto kiralama
gaziantep şahinbey uygun fiyat araba kiralama
gaziantep şahinbey kiralık araçlar
şahinbey aylık araç kiralama
şahinbey aylık uygun fiyat araç kiralama
gaziantep şahinbey yıllık araç kiralama
gaziantep şahinbey araba kiralama
şahinbey araba kiralama
şahinbey kiralık oto
gaziantep şahinbey oto kiralama
gaziantep şahinbey haftalık araç kiralama
şahinbey rent a car oto kiralama
şahinbey güvenilir araç kiralama
gaziantep şahinbey haftalık araba kiralama
gaziantep şahinbey havalimanı oto kiralama
şahinbey oto kiralama
şahinbey araba kiralama
gaziantep şahinbey havalimanı araç kiralama
gaziantep şahinbey oto kiralama
şahinbey araba kiralama
şahinbey günlük araç kiralama
gaziantep şahinbey havaalanı oto kiralama
gaziantep şahinbey rent a car
şahinbey araç kiralama
şahinbey araç kiralama
gaziantep şahinbey havaalanı araba kiralama
gaziantep şahinbey araç kiralama
şahinbey rent a car
şahinbey araç kiralama
Ağan Rent A Car firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir.
 İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Telefon
Mesaj
    


Nokta Mobil Pazarlama © 2014 | Vipsektor.Com bir Nokta Mobil Pazarlama Kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır.